Puukauppaa 100-prosenttisella jalostusarvolla

Puu on arvokas luonnon raaka-aine, jonka vastuullisen käsittelyn merkityksen me Binderholzilla olemme sisäistäneet. Käytämme puusta koko rungon – aina ytimestä kuoreen saakka – ja varmistamme näin sen 100-prosenttisen jalostusarvon. Solmiessasi puukaupan kanssamme voit olla varma, että puusi saavat ansaitsemaansa kohtelua tuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa.

Toimintamme Suomessa on keskittynyt Nurmeksen ja Lieksan sahoillemme. Sahoilla käytämme vuosittain yhteensä noin miljoona kuutiota mänty- ja kuusitukkia. Lisäksi yhtiömme ostaa omaan tuotantoonsa mänty- ja kuusipikkutukkeja. Ostamme etupäässä päätehakkuuleimikoita. Muut puutavaralajit toimitamme hakkuualueilta yhteistyökumppaneidemme tuotantolaitoksille.

Ostamamme puut käytetään siten hyödyksi – olipa puutavaralaji mikä tahansa. Ympäristöystävälliseen tuotantoprosessiimme kuuluu myös sahauksessa syntyvien sivutuotteiden hyödyntäminen. Tämä mahdollistaa ilmastoneutraalin tuotannon ilman ylimääräistä jätettä.

Binderholz on tällä hetkellä yksi puualan johtavista toimijoista Euroopassa. Yhtiömme on perheomisteinen, ja työntekijöitä toimipisteillämme on yhteensä noin 5000. Toimipaikoillamme toimintamme pysyy turvallisen tuttavallisena paikallisten työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme ansiosta, jotka tuntevat lähiympäristönsä ja oman seutunsa ihmiset parhaiten. Voit asioida luotettavien ja asiantuntevien, oman alueesi hankintaesimiesten kanssa silloin kun sinulle sopii ja luovuttaa puusi heidän kauttaan maailman markkinoille.

Ota rohkeasti yhteyttä – laitetaan puittesi matka 100-prosenttiseksi hyötytuotteeksi alkamaan!

Ota yhteyttä