Asiakaslähtöinen autokorjaamo Tuusulassa

Yhteystiedot ja sijainti

Valtuutettua Mazda-huoltoa jo vuodesta 1980


Autokorjaamo Mastan Huolto huoltaa Mazdat sekä muut autot lähes neljän vuosikymmenen kokemuksella, yritys on toiminut vuodesta 1980. Toteutamme myös korikorjaukset ja tuulilasin vaihdot vankalla ammattitaidolla. 

 

Korjaamomme sijaitsee Tuusulassa Sulan alueella. Tervetuloa palvelevaan autokorjaamoon!

Asiakaslähtöistä ja luotettavaa palvelua

Mastan Huolto on täyden palvelun autokorjaamo, josta saat kaikki tarvitsemasi autonhuoltopalvelut laadukkaasti ja luotettavasti. Olemme Inchcape Motors Finlandin valtuuttama huolto- ja korikorjaamo. Mazdoja olemme huoltaneet jo vuodesta 1980 lähtien, eli lähes neljän vuosikymmenen ajan. 


Työvuosien aikana karttunut ammattitaito ja kokenut henkilökuntamme takaavat ensiluokkaisen lopputuloksen myös vaativien huoltojen kohdalla. Tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluu sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita Keski-Uudeltamaalta sekä muualta pääkaupunkiseudulta.

autokuvake

Huolto ja varaosat

Takaamme työllemme sekä varaosille vuoden takuun.

kuvake rikkoutuneesta tuulilasista

Korikorjaamo

Korikorjaukset ja tuulilasin vaihdot auton merkistä riippumatta.

puhelinkuvake

Ota yhteyttä!

Varaa aika huoltoon tai kysy palveluistamme!

Huollot, pikahuollot ja Mazda-varaosat

Toteutamme autohuollot pienistä ja nopeista huoltotöistä määräaikaishuoltoihin sekä laajoihinkin kokonaisuuksiin kokemuksen tuomalla varmuudella. Nopeimmat työt teemme pikahuollossa ilman ajanvarausta.

Myymme Mazda-varaosia yksityishenkilöille ja yrityksille sekä uusiin että vanhempiin Mazda-malleihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Korikorjaukset ja vahinkotarkastukset

Korikorjaamossamme teemme kaikentasoisia korikorjauksia auton merkistä ja iästä riippumatta. Suoritamme myös vahinkotarkastukset kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin ja vaihdamme tuulilasit vahvalla ammattitaidolla.


Ota yhteyttä ja kerro autosi korjaustarpeesta, niin sovitaan työn toteutuksesta!

Pyydä tarjous autosi huollolle tai korjaukselle

Mastan Huolto on ystävällisen ja laadukkaan palvelun autokorjaamo Tuusulassa. Ota meihin yhteyttä ja kerro autosi huolto- tai korjaustarpeesta, niin laskemme työlle kilpailukykyisen kustannusarvion!

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostilla sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Tervetuloa luotettavaan ja asiakasystävälliseen autohuoltoon!